Algemene voorwaarden  

Kadobon / Doosje Aandacht

• De kadobon kan worden besteed aan een behandeling bij FYOON.
• Alleen een originele kadobon kan worden gebruikt en dient te worden overhandigd bij besteding.
• De kadobon is niet inwisselbaar voor contanten.
• De waarde van de kadobon wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van de besteding. Wanneer je besteding lager is dan de waarde van de kadobon, dan blijft het resterende bedrag staan en kan een volgende keer gebruikt worden. Let wel op de geldigheidsduur van de kadobon.
• De restwaarde van een kadobon is niet inwisselbaar voor contanten.
• Mocht je besteding hoger in waarde zijn dan de (rest)waarde van de kadobon, dan dien je dit verschil te betalen.
• Bij schade of verlies wordt er geen nieuwe kadobon afgegeven.
• De kadobon is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.
• De kadobon heeft een geldigheidsduur van één jaar na uitgifte. Na de vervaldatum kan de kadobon niet meer worden ingewisseld. De vervaldatum staat vermeld op de kadobon.

Deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd. Gebruik je na het ingaan van de wijzigingen de kadobon, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde voorwaarden.

Datum laatst gewijzigd: 23 februari 2022


Verzenden

Verzendkosten

Nederland brievenbuspost met track & trace € 4,85

België brievenbuspost met track & trace € 5,70

 

Je kan jouw bestelling natuurlijk ook gratis ophalen in Ellecom.

 

Voor verzending worden de producten zorgvuldig gecontroleerd door FYOON. Mochten er desondanks toch klachten zijn over een besteld product, dan kan de je dit kenbaar maken via e-mail: info@fyoon.nl.  FYOON zal binnen zeven werkdagen telefonisch of via e-mail op de klacht reageren.

FYOON streeft ernaar de bestelling na ontvangst van betaling binnen 4 werkdagen te verzenden. Als de bestelling is afgegeven bij PostNl ontvang je van mij de track & trace code.

 

Op de website van FYOON word je gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering en de afwikkeling van de bestelling. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de privacyverklaring.

De bestelling zal worden aangeboden op het door jouw opgegeven afleveradres.

 

FYOON is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigingen van de verzonden pakketten. Indien vast is komen te staan dat FYOON toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag. 

 

Toepassing recht en geschillen

1. Op alle rechtsbetrekkingen waarbij FYOON partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing, ook als het een overeenkomst betreft met een klant die zijn/haar woonplaats in het buitenland heeft. De toepasselijkheid van het Weens koopverdrag wordt uitgesloten.

2. Partijen zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg op te lossen.

 

Retourneren

De kadobon en het Doosje Aandacht kunnen niet worden geretourneerd.