Waar letten we samen op

Ik werk uitsluitend op afspraak. Afspraken kunnen niet minder dan 2 dagen van tevoren worden ingepland.

Een eventuele spoedafspraak kan, als er plek is, worden gemaakt. Ik reken dan een toeslag.

Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van tevoren, per e-mail, WhatsApp of telefonisch te worden geannuleerd. * Bij annulering  binnen 48 uur of no show zal ik de gereserveerde tijd in rekening brengen.


Ik wil jou vragen om je afspraak * tijdig, uiterlijk 48 uur van te voren, te verzetten als je verkouden, grieperig bent of koorts hebt, of bij andere ziekteverschijnselen. 


Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er altijd een kennismakings/afstemmingsgesprek plaats. Kies je voor BLUES, BOOST, BLOOM of BUZZ dan is een uitgebreid intakegesprek onderdeel van het programma. Ik zal je vragen om de Dosha-test en een intakeformulier in te vullen.


Bij het behandelen van kinderen tot 12 jaar heb ik toestemming nodig van de gezaghebbende ouder(s) [of verzorger(s) of voogd(en)]. Daarvoor dien je het formulier Toestemming behandeling van minderjarige kinderen in te vullen en deze ondertekend bij mij in te leveren voor de 1e behandeling. Ik ontvang tevens graag vooraf een ingevuld intakeformulier

De gezaghebbende ouder, verzorger of voogd dient gedurende de hele behandeling in de praktijk/behandelruimte aanwezig te zijn en blijven.

Laat mij direct weten als je kind tijdens de behandeling pijn of ongemak ervaart.


Bij FYOON is hygiëne belangrijk. Ik zorg voor een aangename en schone werkruimte, schone handdoeken, desinfectie en ventilatie. Het is prettig als jij ook aan je hygiëne denkt. Neem een douche of bad vooraf aan de massage en was je voeten vooraf aan de voetreflex, metamorfosemassage, of Indian Foot massage. 


De praktijkruimte is voorzien van een luchtreiniger.


Het is beter een uur voor de massage niet meer te eten. Vermijd het drinken van koffie of alcohol voor de massage.


Tijdens de Ayurvedische hoofdmassage wordt het haar ingeolied, daarom raad ik aan om een hoofddoek mee te nemen. Neem bij halflang of lang haar ook een haarelastiek én haarclip mee. Er kan in overleg voor worden gekozen om het haar niet in te oliën. 


Ik werk met biologische oliën die worden gemengd met etherische olie. Als je een allergie of gevoeligheid hebt geef dit dan even aan me door, zodat we samen kunnen kijken wat voor jou goed is.


Het is goed om de olie na de massage nog even te laten intrekken voordat je een douche neemt.

Drink veel water na de massage om de afvalstoffen af te voeren.

Neem na de massage rust en tijd voor jezelf om optimaal te profiteren van de werking.


Een behandeling door mij is nooit een vervanging voor reguliere zorg. Het kan wel een waardevolle ondersteunende aanvulling zijn bij andere behandelvormen.

Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of gebruik je medicijnen, dan kan ik je vragen of je overlegt met deze arts of een massage tijdens de behandelperiode wel wenselijk is.

Kijk onder behandelingen bij de contra-indicaties/redenen waarom niet gemasseerd mag worden.

 (Zie ook de genoemde gezondheidsklachten onder gezondheidscheck Corona)


Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures, dan kun je mij niet verantwoordelijk houden voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.


Ik verzoek je mij direct te laten weten als je pijn of ongemak ervaart tijdens de handeling.


Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de massage.


FYOON is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.