Ik stel me graag aan je voor

Fiona Vermeer

Mijn eerste stapjes zette ik 54 zonnige lentes geleden in Groningen. Geboren met een aandachtige, helpende en voelende aard. Nuchter en toegewijd met een grote interesse in de natuur en het fascinerende binnenste binnen van de mens.

Opleiding en werk

Na mijn opleiding Sociale Arbeid ben ik o.a. gaan werken als office-manager, intercedente en HRM-medewerkster. Door verschillende aangrijpende veranderingen in mijn leven, die elkaar in snel tempo opvolgden, kwam ik terecht in een lange periode van niet kunnen werken.

Bezinningstijd

Middenin processen van persoonlijke reflectie kreeg ik plotseling last van mijn linkerbeen en heup. Ik had veel pijn en kon bijna niet meer lopen. Dat zorgde er ook voor dat ik in mijn dagelijkse functioneren enorm werd beperkt. Het leven zette mij letterlijk stil. Een oorzaak voor mijn klachten werd niet gevonden. Wandelen en onder begeleiding trainen, hoe moeizaam ook, hielden me op de been. Ook onderging ik verschillende therapieën die allemaal hun steentje hebben bijgedragen. Elk element binnen het geheel heeft tenslotte zijn functie. Toch bleef mijn herstel 'hangen', dus zocht ik verder en zo kwam ik uit bij Ayurveda. Een soort alles in één benadering. Na het behalen van de 1e graad in Reiki (Usui Shiki Ryoho), ben ik de opleidingen voor ayurvedische massage gaan volgen bij Ananda Yogacentrum te Ellecom.

Ayurveda voor mij

Ayurveda laat zien hoe onbalans ontstaat en welke invloed dat heeft op je psychische, lichamelijke en emotionele gezondheid. Ik heb inzicht gekregen in de oorzaak van mijn klachten, geleerd wat wel en niet voor mij werkt en waarom. Hierdoor heb ik mijn lichaam weer leren vertrouwen en omarmen, is mijn balans hersteld en kan ik weer volledig deelnemen aan het leven. Het stroomt weer.

Nu

Met deze mix van persoonlijke ingrediënten, doe ik nu wat in essentie altijd al in mij besloten lag; de helende energie in beweging brengen, mijn kennis en ervaring delen en jou ondersteunen, laten ervaren wat je lichaam je te vertellen heeft. 

Voel je welkom. 

Warme groet,

Fiona


- de kracht van zacht -