Verras een ander met een heerlijke massage; geef een Doosje Aandacht kado


Wil je jouw ervaring delen?

Ik waardeer het zeer. Dankjewel.

Reactie plaatsen

Reacties

Peter
6 maanden geleden

Ik liep al een tijdje rond met allerlei vage klachten. Heb van alles geprobeerd. Het lukte maar niet om ervan af te komen. In mijn werk ging het steeds slechter terwijl ik een ontzettend gave baan heb. Ik had eerst niet zoveel met alles waar een soort van spiritueel ‘sausje’ omheen zit. Via een bekende kwam ik in contact met Fyoon. Het eerste gesprek met wandeling over de mooie Posbank herinner ik mij nog goed. Al snel voelde ik mij op mijn gemak. Door de vragen die ze stelde, en die vond ik best confronterend, heeft ze mijzelf langzaamaan inzicht gegeven. De daaropvolgende lichaam behandelingen, mix van ayurveda en reiki, hebben mij een soort van geopend. Inmiddels ben ik klachtenvrij en heb nieuwe energie voor veel. Fiona dankjewel!

Det
7 maanden geleden

Vorig jaar was ik gestresst door ziekte. Ik ga regelmatig voor een voet- en beenmassage die heilzaam werkt. Zij besteed veel aandacht aan mijn klachten en speelt daar gelijk op in. Fiona heeft gekeken welke dosha ik heb en mij advies gegeven over welk voedsel ik beter wel of niet kan eten. Ik heb veel van haar geleerd. Zij gaat professioneel te werk en houdt rekening met mijn wensen. Niets is haar te veel. Kortom zij geeft mij moed, vertrouwen en energie.

Claire
7 maanden geleden

Fiona geeft geweldige diep ontspannende massages, waarbij je helemaal tot rust komt. Tijdens mijn zwangerschap hield zij continu rekening met mijn veranderende lichaam, waardoor ik mij helemaal kon ontspannen. Mijn baby slaapt sinds ze 1 maand oud is door dus wellicht heeft zij wat van de massages meegekregen haha!

René
2 jaar geleden

Heerlijke massage gehad, ontspannend en professioneel. Een aanrader!

Elli
2 jaar geleden

Ik heb bij Fyoon een volledige lichaamsmassage gehad en dit was heerlijk ! Fiona doet dit met hart en ziel en weet precies de drukpunten te vinden waar ze de volledige aandacht voor heeft. Zeker de moeite waard om een keer gebruik te maken van Fyoon. Zij is zeer oprecht, betrouwbaar en professioneel.