Wil je jouw ervaring delen?

Ik waardeer het zeer. Dankjewel.

Reactie plaatsen

Reacties

Rose
2 maanden geleden

Vorig jaar ben ik een aantal keer bij Fyona geweest voor metamorfose behandelingen en een abyangha massage. Het was een periode waarin ik me kwetsbaar en angstig voelde en bij Fiona voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze heeft een hele fijne open houding en empatisch vermogen waardoor ik me begrepen en gezien voelde tijdens de sessies. Het was een kort traject, maar ik heb veel rust ervaren tijdens haar behandelingen en zou haar zeker aanbevelen.

Marianne van den Anker
4 maanden geleden

Ik heb onlangs een traject gevolgd bij Fiona met als doel weer in mijn eigen kracht te komen. Middels gesprekken en fijne, intensieve massages ging de energie bij mij weer stromen. Er vond een transformatie plaats. Fiona is kundig in haar vakgebied. Ze luistert nauwkeurig, observeert en geeft je de juiste begeleiding op maat. Zij is rustig, vriendelijk en empatisch. Als afsluiting heb ik een persoons opstelling gedaan. Deze was zeer intensief en helend. Ik ben dankbaar en blij. Ik kan Fiona bij iedereen aanbevelen die behoefte heeft aan mentale en fysieke ondersteuning. Ik weet zeker dat het weer gaat stromen. Dank Fiona.

Jan
5 maanden geleden

Fiona's impact op ons team was verbluffend. Aanvankelijk sceptisch, bracht ze met haar verkorte opstelling helderheid in onze vastgelopen situaties. Inzichten volgden snel, en haar begeleiding transformeerde ons team van 11 medewerkers. Onduidelijke klachten verdwenen, en de samenwerking verbeterde aanzienlijk. Fiona's aanpak is een waardevolle toevoeging geweest. Hartelijk dank, Fiona!

Chantal
8 maanden geleden

Lieve Fiona, ik wil je graag hartelijk bedanken voor je ayurveda behandelingen. Daarnaast vooral de opstelling die je met mij hebt gedaan. Weet niet precies wat er allemaal gebeurde. De afgelopen weken ben ik in een proces terecht gekomen waarbij ik allerlei oud 'gedoe' (oude pijn en verdriet) met mijzelf heb kunnen laten gaan. Als of het oploste in het niets. Dankjewel en ik kom zeker nog eens bij je terug. Hartelijke groet, Chantal.

Peter
een jaar geleden

Ik liep al een tijdje rond met allerlei vage klachten. Heb van alles geprobeerd. Het lukte maar niet om ervan af te komen. In mijn werk ging het steeds slechter terwijl ik een ontzettend gave baan heb. Ik had eerst niet zoveel met alles waar een soort van spiritueel ‘sausje’ omheen zit. Via een bekende kwam ik in contact met Fyoon. Het eerste gesprek met wandeling over de mooie Posbank herinner ik mij nog goed. Al snel voelde ik mij op mijn gemak. Door de vragen die ze stelde, en die vond ik best confronterend, heeft ze mijzelf langzaamaan inzicht gegeven. De daaropvolgende lichaam behandelingen, mix van ayurveda en reiki, hebben mij een soort van geopend. Inmiddels ben ik klachtenvrij en heb nieuwe energie voor veel. Fiona dankjewel!

Det
een jaar geleden

Vorig jaar was ik gestresst door ziekte. Ik ga regelmatig voor een voet- en beenmassage die heilzaam werkt. Zij besteed veel aandacht aan mijn klachten en speelt daar gelijk op in. Fiona heeft gekeken welke dosha ik heb en mij advies gegeven over welk voedsel ik beter wel of niet kan eten. Ik heb veel van haar geleerd. Zij gaat professioneel te werk en houdt rekening met mijn wensen. Niets is haar te veel. Kortom zij geeft mij moed, vertrouwen en energie.

Claire
een jaar geleden

Fiona geeft geweldige diep ontspannende massages, waarbij je helemaal tot rust komt. Tijdens mijn zwangerschap hield zij continu rekening met mijn veranderende lichaam, waardoor ik mij helemaal kon ontspannen. Mijn baby slaapt sinds ze 1 maand oud is door dus wellicht heeft zij wat van de massages meegekregen haha!

René
2 jaar geleden

Heerlijke massage gehad, ontspannend en professioneel. Een aanrader!

Elli
2 jaar geleden

Ik heb bij Fyoon een volledige lichaamsmassage gehad en dit was heerlijk ! Fiona doet dit met hart en ziel en weet precies de drukpunten te vinden waar ze de volledige aandacht voor heeft. Zeker de moeite waard om een keer gebruik te maken van Fyoon. Zij is zeer oprecht, betrouwbaar en professioneel.